כניסת לקוחות

OpenPage

אודותינו

 
המכון הישראלי לאיכות ובטיחות מזון   
הוקם על ידי רופאים ווטרינרים העוסקים שנים רבות בתחום בריאות הציבור והפיקוח על שרשרת
ייצור המזון הן בתחום הפרטי והן בתחום העירוני והממשלתי
בראש המכון עומד דר' גידי צפורי , לשעבר מנהל המחלקה הווטרינרית של עיריית הרצליה
המתמחה בהיגיינת מזון ובבריאות ציבור ווטרינרית, כיום משמש דר' צפורי בן השאר
כמרצה בכיר להיגיינת ובטיחות מזון בבית הספר לטבחות של רשת קראון פלאזה
בקורסי הפקחים, רישוי העסקים והווטרינריה של מכללת הגליל המערבי
רכז בריאות הציבור בקורס הסייעים הווטרינרים של מכון מגיד בבית הספר הווטרינרי
במכון עובדים כיום שמונה רופאים ווטרינרים בפריסה ארצית מצפת בצפון עד אשדוד בדרום
פריסה זאת מאפשרת לנו מתן תגובה מהירה לכול בעיה המתעוררת בכול יום ובכול שעה
למכון ביטוח אחריות מקצועית נרחב ומלא המקיף את כול הרופאים וכול הפעילות


על לקוחותינו נמנים כיום

:בתחום ההסעדה

רשת אגדיר – הבאר- בורגר הראשון בישראל ועכשיו עם שלוחות חדשות באילת ובחיפהאגדיר
רשת "יוטבתה בעיר" – מסעדות ישראליות אוטנטיות יוטבתה
מסעדות "עד העצם" בהרצליה וקירית שדה התעופהעד העצם
מסעדת קפה איטליה
דקה -- מסעדת דגים עילית בתל אביב
מסעדות רשת קיוטו
מסעדות ברשת בורגוס בורגר באר
מסעדת טאפס בנמל תל-אביב

בתחום קימונעות המזון והבשר


מגה קימונעות - רשת המרכולים השנייה בגודלה בישראל
רשת יינות ביתן - רשת המרכולים השלישית בגודלה בארץ עם המותגים יינות ביתן וכמעט חינם
רשת קואופ שופ מבית קו-אופ ישראל המפעילה מרכולים משפחתיים בכול רחבי הארץ
עדן טבע מרקט - רשת חנויות הבריאות המובילה בארץ
מעדני מניה - רשת מעדנייות גורמה לא כשרות בפריסה ארצית
יילו - רשת חנויות הנוחות של פז בתחנות הדלק מדן ועד אילת ובמרכזי קניות ברחבי הארץ
סטופ מרקט - חנויות ענק בפריסה ארצית 24 שעות ביממה כול השנה
אושר עד - מרכולי ענק לציבור החרדי והכללי בפריסה ארצית
רשת מרכולי יוחננוף – מרכולי ענק בסטייל אמריקאי
רשת מרכולי חביב בגבעת שמואל וקריית אונו
רשת מעיין 2000 מרכולים במגזר החרדי
רשת היפר ברקת - מרכולים במרכז הארץ

? למה בטיחות מזון
על פי נתוני ארגון הבריאות העולמי שייכות מחלות הנגרמות על ידי מזון לאחד מגורמי
התחלואה עיקריים בעולם המערבי. הארגון מעריך כי כ – 30% מאוכלוסיית העולם סובלת
ממחלות המועברות על ידי מזון בשנה
הסיבות לכך רבות ומגוונות ובינן נודעת חשיבות מיוחדת לכך שיותר ויותר אנשים "אוכלים בחוץ"
בהתאם קיימת חקיקה עולמית , אזורית ומקומית נרחבת בכול הנוגע לבטיחות המזון והפיקוח עליו
שכן כול המשתתפים בשרשרת המזון (יצרנים, ספקים, מסעדנים וצרכנים) יודעים היום
!!!מזון בטוח הוא מזון איכותי

הגם שבתחום החקיקה עוד רבה בישראל הדרך הרי שכמו עמיתו האמריקאי והאירופי הצרכן הישראלי
הולך ומשתכלל ולומד להציב רף דרישות מחמירות והולכות מהמזון הנמכר ומוגש לו תוך שאיפה
לרמה גבוהה בתחום הניקיון , ההיגיינה ובטיחות המזון
משרד הבריאות כמו גם רשויות הפיקוח העירוניות מציבים אף הם רף דרישות המשתכלל והולך
מיום ליום ומתקרב בצעדי ענק לרמה הנדרשת מעסקי הסעדה בעולם המערבי
בעקבות ביקורת ציבורית ופרסומים במדייה הכתובה והאלקטרונית מפעילים השלטונות
אכיפה נרחבת ונוקשה יותר בענף המסעדות וההסעדה הציבורית
לאחרונה מתחזקת אף המגמה לתת פומבי בעיתונות ובטלוויזיה לצעדי אכיפה אלו

כיום ברור לכול כי זכות הקיום ויכולת ההישרדות של ספקי המזון ושירותי ההסעדה נקבעת
לא רק על פי טעמו ומחירו של המזון אלא בעיקר על ידי יכולתם לעמוד בדרישות לאיכות ובטיחות מזון
כפי שהן מוצגות על ידי השלטונות ועל ידי קהל הצרכנים באופן מקצועי ולאורך זמן


? למה האתר
שאיפתנו היא להפוך את האתר לציר סביבו תתחולל מהפיכת המידע העברי
כיצד ? מהים הכללי וטיפה משלי
אנו נביא לכם חדשות מהארץ ומכול העולם, פרשנויות של אנשי מקצוע, טיפים לשמירה וטיפול במזון
ובעיקר מאמרים וכתבות סביב ועל המזון איך , כיצד ואיפה לאכול אותו
במדור חדש נציג מאמרים מתורגמים באישור מאתרים מובילים בעולם
נמשיך לשמור על מקצועיות , אמינות ועדכניות ללא מורא וללא משוא פנים למען מזון בריא יותר

 
עיצוב:מיכל שיין